Vi tilbyder

Eriksson Stilladser A/S kan tilbyde et bredt udvalg af stilladser, herunder let-facadestillads, Haki murestillads, rullestillads, allround stillads, og overdækninger til både nybyggeri og renovering af ældre facader og bygninger. Gennem vores utallige opgaver og mange års erfaring i branchen, har vi opbygget et tæt samarbejde med store og mindre entreprenørfirmaer, privatkunder, håndværkere, administratorer, og ejendomsselskaber.

Vores kvalitet og professionalisme er blevet verificeret gennem certificering hos DNV GL Business Assurance Danmark A/S i samarbejde med Dansk Industri og Stilladssektionen, hvor DNV GL Business Assurance A/S er ansvarlige for den årlige audit.

I 2023 opnåede Eriksson Stilladser A/S ISO 9001-certificering. Dette betyder, at vores virksomhed opfylder internationale standarder for kvalitetsledelse. Certificeringen markerer vores forpligtigelse til at levere bedre kvalitet, øget effektivitet, og optimerede processer, der er med til at opfylde og imødekomme vores kunders behov.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os